Arenal Bree x HDM Wonen

Arenal Bree x HDM Wonen

Een warme en huiselijke sfeer, dat is wat Arenal Bree en HDM Wonen verbindt!

Tijdens het zonovergoten weekend van 1 maart vond de allereerste HDM Wonen Padel Tour plaats in Bree. Maar liefst 56 duo’s leverden een spannende strijd voor een felbegeerde plaats in de finale. In 7 verschillende reeksen werden er uiteindelijk evenveel duo’s bekroond tot grote toernooiwinnaar!

En winnen, dat staat ook in het woordenboek van HDM wonen. Met tal van prachtige realisaties van plafond tot vloer en alles daartussen (keuken, badkamer, maatkasten, raamdecoratie, accessoires, etc.) zijn zij dé kampioen in de regio voor jouw nieuw woonproject.  Met enthousiasme én oog voor detail adviseren ze je over jouw project, van één ruimte tot een volledig totaalconcept.

Of wat dacht je van Aqua-step? Een innovatief waterdicht wand -en vloersysteem dat zorgt voor een naadloze en duurzame transitie van bad naar douche. Aqua-step biedt niet alleen een waterdichte oplossing, maar ook een breed scala aan stijlen en afwerkingen om uw badkamer een unieke uitstraling te geven.

Eenvoudig zelf te installeren óf door HDM Wonen geplaatst. Een nieuwe badkamer terwijl jij bij ons sport en geniet van een gezellige namiddag op het terras?

Laat die zomer maar komen!